KVKK

izinver_Link_Fizyoterapist.png
KVKK

İhtiyaç Duyacağınız Fizyoterapistler İzinver.net’te

İhtiyacınız olan Fizyoterapisti İzinver.net'in referanslı ve mesleğinde deneyimli hekimleri arasından seçin.

serbestmeslek.png
KVKK

İzinver.net’e Neden ve Nasıl Bir İhtiyaç

İzinver.net hizmet talebinde bulunanlar ile hizmet sağlayıcıların bir araya geldiği dijital bir uygulamadır. Toplu sms, toplu e-mail, çağrı takip ve arama, izin yönetim paneli ile izinli data toplama, İYS entegrasyonu, KVKK ve CRM gibi servislerin olduğu profesyonel meslek sahipleri için geliştirilen bir web ortamdır.

İYS nasıl çalışır.png
KVKK

İleti Yönetim Sistemi Nasıl Çalışır?

Ticari elektronik ileti gönderimi yapan tüm Hizmet Sağlayıcılar, reklam ve pazarlama içerikli ticari elektronik iletilerini müşterilerine arama, mesaj ve e-posta olarak iletebilmek için aldıkları ileti izinlerini İYS'ye yükleyecekler.

GDPR5.png
KVKK

GDPR Bizdeki Karşılığı ile KVKK Dijital Dünyada Neleri Değiştirdi?

Kişisel Verilerin işlenebilmesi dolayısıyla değerinin artması, temel hak ve özgürlükler alanı biraz daha genişletmiş oldu.

GDPR2.png
KVKK

GDPR Kişisel Veri Dünyasında Neleri Değiştirdi?

Verileri işleme süreci bugün, kişileri tüketim alışkanlıklarından ideolojik düşüncelere kadar yönlendirilmeye açık olan “sanal silah” olarak tanımlanıyor.

sms kampanya.png
KVKK

Başarılı Bir SMS Kampanyası Nasıl Kurgulanır?

SMS kampanyası bir ürün veya markayı tanıtma yöntemlerinden biridir. Listenizde yer alan tüm müşterilerinize mesajlaşma servis ve operatörlerden, cep telefonu olan hemen herkese etkin bir kampanya yönetimi ile pratik bir şekilde ulaşabilirsiniz.

kvkk kilitli.png
KVKK

Kişisel Verilerin Korunması Ne Demektir

Kişisel verilerin korunması ve işlenmesinin disiplin altına alınması, temel hak ve özgürlüklerin korunması ve temelinde verileri değil, bu verilerin ilişkili olduğu kişileri korumayı amaçlar.

iys.png
KVKK

İYS’yi Neden ve Nasıl Kullan malıyım!

İleti Yönetim Sistemi Ticari İletilerin onayının alınmasına, reddetme hakkının kullanılmasına ve şikâyet süreçlerinin yönetilmesine imkân tanıyan Ticaret Bakanlığı ve TOBB’un ortaklaşa hayata geçirdiği bir uygulamadır.

açık rıza.png
KVKK

Açık Rıza Herhangi Bir Şekil Şartına Tabi midir?

Açık rıza beyanı herhangi bir şekil şartına tabi değildir. Esas olan özgür irade beyanıdır.

iys.png
KVKK

İYS Nedir? 31 Mayıs’tan Sonra Ne Olacak

150 bin ve altında ticari elektronik ileti onayı olan kurumlar mevcut onaylarını İYS'ye yüklemeleri için verilen süre 31 Mayıs 2021 tarihinde sona erdi.

kvkk-kisisel-verilerin-korunma-kanunu-1280x12801-1-1024x1024.jpg
KVKK

KVKK Nedir

Kişisel Verileri Koruma Kanunu; özel hayatın gizliliğini, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini koruma altına alarak kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülükleri ve onların uyacakları kuralları düzenleme amacı taşır.

kvkk 850x565.png
KVKK

Kişisel Verilerin Korunması Kanununa Neden İhtiyaç Duyuldu

Uluslararası arenada kişisel veriler büyük veri envanterleri oluşturmaya başladı ve özellikle çok uluslu kuruluşlar bu verileri çoğu zaman kişilerin rızası dışında işlemekte ve bir pazarlama aracı olarak kullanmakta.