Yeni Nesil Pazarlama Otomasyonunuz İzinver.net Hizmete Giriyor

İzinver görsel blog - Kopya.png

Günümüzde artık, tüm işletmelerin ihtiyaç duyduğu dijital ürün ve uygulamalar revaçta.

Dolayısı ile her işletmenin ve hizmet üreten serbest meslek sahiplerinin reklam, tanıtım ve yeni müşteri portföyleri elde edebilecekleri, aynı zamanda kanuni yükümlülüklerini de yerine getirerek, kişilerin “Açık Rızaları” alarak, ticari iletiler de kanunun öngördüğü şekilde İYS (İleti Yönetim Sistemi) kaydını otomatik olarak gerçekleştiren, entegre bir otomasyon hiçte fena olmazdı.

Ve İzinver.net bu noktadan yola çıkarak, piyasanın bu bağlamdaki ihtiyaçlarını göz önüne alarak kısa bir zamanda geliştirildi. Kişisel verilerin korunması kanunu düzenlemeleri ve son olarak İYS zorunluluğu ile beraber artık işletmeler açısından zaruri bir ihtiyaç halini aldı.

pazarlama otomasyonu.png

-

İzinver.net’in 1. Faz çalışması yani geliştirme süreci son aşamasında ve öncelikli olarak Profesyonel Meslek sahipleri olmakla birlikte tüm Dijital Marketing uygulamaları kullanan kurumlar İZİNVER.NET’te kayıt oluşturup ailemize dahil olabilirler.

Bireysel İzinver kullanıcıları, platformdaki hizmet sağlayıcısı bireysel ve kurumsal profil sahiplerine e-posta, sms ve arama izni verebilir veya istediği zaman bu izni iptal edebilir. Kısacası izinver.net'te izin süreçlerini kendileri yönetebilirler.

İzinver.net

izinver görsel.png

-

İzinver.net şu noktada eski deneyimlerinden yola çıkarak, toplu sms ve toplu e-posta gönderimlerini aktif olarak devreye aldı.

Birinci faz sürecinde toplu e-posta ve toplu sms gönderimi yapan belli sayıdaki müşterimiz ile alfa test sürecini büyük ölçüde başarı ile tamamladık. İYS entegrasyonu da şu an destek birimi tarafından test edilmekte ve çok kısa bir süre içinde canlı ortama alınarak yukarıdaki müşterilerimiz ve ailemize yeni dahil olacak müşterilerimiz tarafından kullanılmaya başlanacak.

Hemen akabinde de 1. Fazın son çalışması “Çağrı-takip arama” servisinin geliştirme sürecini de bitirip aktifleştireceğiz.

İzinver.net’te hizmet sağlayıcılar dijital ortamda bir “tik” ile kullanıcıların “Açık Rızalarını” alırlar. Kullanıcılar diledikleri zaman bu izni iptal edebilirler.

İzinver.net

pazarlama otomasyonu.png

-

İYS ile entegre çalışan İzinver.net’e giren bir kullanıcı eğer kaydı var ise kendisine spam mail veya sms gönderen bir firmayı kara listeye alıp engelleyebilecek. İzinver.net İYS ile entegre çalıştığından ilk mutabakatta ilgili kullanıcı liste dışı kalacak ve istenmeyen sms ve e-postaları almayacak.

İzinver.net

Tüm İşletmeler ve hizmet üreten serbest meslek sahibi kullanıcılar, platform üzerinde işlevsel olarak bireysel kullanıcılardan izin toplayabilecekleri “izin yönetimi sistemini” ücretsiz kullanabilecekler.

Buradan toplanan izinli datalara ve/veya daha önceden izinleri alınmış müşteri listelerine toplu şekilde ürün ve kampanyalarını sunacakları toplu e-posta ve sms kampanyalarını tek bir platform üzerinden gönderimini yapabilecekler.

Ayrıca çok kısa bir zaman içinde web sayfamızı da yeniliyoruz. Gelişmeleri sizinle paylaşmaya devam edeceğiz, lütfen takipte kalın.

Yorumlar