İZİNVER.NET Web Sayfası Hizmete Açıldı

web görünüm

Merhabalar,

İzinver.net yeni web sayfası ile bugünden itibaren karşınızda.

Yeni web sayfamızda hem İzinver.net’i tanıyacak hem de çalışma prensiplerini anlayabileceksiniz. İzinver.net nedir? Ne iş yapar? Kimleri kapsar ve ne gibi kazanımlar sağlar, her sorunun cevabını bulabilirsiniz.

Tabi servisler tarafında geliştirme süreçlerimiz son hızıyla devam etmekte. Özellikle toplu e-posta ve sms servislerimiz aktif olarak hizmet vermektedir. Web sayfamızda güncel gönderi trafiği istatistiğini görebilirsiniz.

Bunun yanında İYS (İleti Yönetim Sistemi) süreçlerimiz de tamamlandı ve test süreçlerinden başarı ile çıktı ve artık müşteri deneyimlerini beklemekte.

izinver.net

-

Size İYS süreçlerinden ve gerekliliğinden bahsetmek istiyorum.

Esasen müşterileri ile iletişim halinde olan ve ister toplu ister tekil, ticari iletiler gönderen tüm işletmeler kanunlarında öngördüğü ve istediği şekilde İYS süreçlerine dahil olmalı ve mutlaka İYS kaydı oluşturmalıdır. İzinver.net bu konuda size rehberlik edebilir. Web sayfamızda konu ile ilgili bilgilendirmelere ulaşabilirsiniz.

İYS de kayıt oluşturduktan ve gerekli entegrasyon ayarlamaları yapıldıktan sonra, İzinver platformu üzerinden aldığınız tüm izinler anlık olarak İYS panelinize entegre bir şekilde işlenir ve gönderileriniz kanunun da istediği yasallığı kazanmış, dolayısı ile tüm cezai süreçlerden muaf olmuş olursunuz.

Ayrıca size verilen izinleri İzinver.net panelinizden de dilediğiniz zaman “İzin Yönetimi” sekmesinden takip edebilirsiniz.

Platformun ilk kuruluş felsefesi, işletmelere izinli data sağlamak olduğundan bu sürece ayrı bir önem vermekteyiz. Siz platformda profilinizi oluşturduktan sonra ki bu süreçlerde size gerekli desteği vereceğiz, hemen sonrasında hem kendi sosyal mecralarımızda hem de kendi sosyal medya hesaplarınızda profilinizi paylaşabilir ve organik data toplama hızınızı arttıra bilirsiniz. Günün sonunda mutlaka bu toplanan datalardan ticari kazanç sağladığınızı göreceksiniz.

Gelişmeleri ve devreye alınan servisler oldukça sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Yorumlar