İleti Yönetim Sistemi Nasıl Çalışır?

İYS nasıl çalışır.png

Ticari elektronik ileti gönderimi yapan tüm Hizmet Sağlayıcılar, pazarlama, promosyon, kampanya, indirim, hediye reklam vb. içerikli ticari elektronik iletilerini müşterilerine arama, mesaj ve e-posta olarak iletebilmek için aldıkları ticari elektronik ileti izinlerini İleti Yönetim Sistemi'ne yükleyecekler.

Alıcılar yani vatandaşlar ise bu izinler için çıkış haklarını diledikleri zaman kullanabilecek.

Tek merkezden yönetim

Alıcılar ne zaman, nereden, hangi kanal üzerinden hangi Sağlayıcının veya markasının ticari elektronik ileti göndermesine izin verdiğini görüntüleyebilecek.

Hizmet Sağlayıcılara her bir kanal (arama, mesaj ve e-posta) için verdikleri izinleri, İleti Yönetim Sistemi üzerinden düzenleyebilecekler.

Ticari elektronik iletiler kontrol altında

Hizmet Sağlayıcılar, ticari ileti göndermek istediklerinde, alıcıların onaylarını İYS üzerinden kontrol ederek, sadece izin vermiş vatandaşlara gönderim yapabilecekler.

Çıkış hakkının kullanıldığı hallerde İYS filtresi sayesinde bu iletiler ret hakkını kullanmış alıcılara gönderilmeyecek.

Şikayet yönetimi hızlı ve kolay

Ticari elektronik ileti almayı reddettikleri bir Hizmet Sağlayıcıdan ileti alan alıcılar, şikayet haklarını İYS üzerinden kullanabilecekler.

Yorumlar