İzinver.net’e Neden ve Nasıl Bir İhtiyaç

serbestmeslek.png

Dünya tabiri yerinde ise tam bir kaos ortamında. Özellikle ülkemizde yaşayanlar için son 2 yıl özelinde değerlendirirsek son 7-8 gündeki yangınlarla beraber maalesef tam bir yıkım söz konusu oldu ve insanlar korkunç bir karamsarlığa büründü.

Yangınlar konusunda birçok ihmalden ve eksiklikten söz edilebilir ancak bizim bu noktada tek umudumuz ve duamız ek kısa zamanda bu afetlerin sona ermesi dilemekten başka bir şey olamaz.

Dünya ekonomisi bu salgın sürecinde çoğu rapora göre en az %15-20 arasında resesyona düşmüşken salgının çıktığı ülke olan Çin bundan kârlı çıkan tek ülke oldu diyebiliriz.

Çünkü Çin’in salgının merkezi olmasından başka esas ayakta durmasına ve yıkılmamasına neden olan etken çok büyük bir üretim ekonomisine sahip olmasından geçiyor. 1,5 milyarlık insan gücüne sahip bir ülkeden bahsediyorsak ve sınırsıza yakın bir emek sermeyesine sahipseniz sizi ayakta tutacak tek model üretmektir.

Ülkemiz dünyadaki ender ekonomi modellerinden birine sahip. Dünyada ekonomilerin büyümesi süreçleri incelendiğinde, ülkeler önce emek yoğun bir şekilde büyürler, sonra sanayi ve endüstri büyümesi yaşar ve yaşam standardı büyür doğal olarak son aşamada da hizmet sektörleri ve ekonomisi büyür. Ülkemizde ise sanayi ve endüstri büyümesi çok sınırlı kalmış ve hizmet sektöründe önemli gelişmeler sağlanmış ve belli bir kalite düzeyine ulaşıldığı söylenebilir.

Bu bağlamda büyük ölçekli kurumları dışarıda tutarsak lokal bazlı ve serbest meslek sahibi hizmet sağlayıcıların piyasada tutunabilmeleri ve ürettikleri ürün ve hizmetin değer bulabilmesi için belli organizasyonlara ve uygulamalara ihtiyaç olduğu aşikâr.

serbestmeslek1.png

-

İzinver.net bu hizmet sağlayıcıları bir araya getirmekle kalmıyor, onlara kendi web sayfalarıymış gibi ürün ve hizmetlerini suna bilecekleri bir profil alanı sağlıyor. Ayrıca dijitalleşmenin arttığı son yıllarda birçok ürün ve hizmet üreticisi müşterilerine sms ve e-posta ile ürün ve hizmetlerini ulaştırıyor. Bu platformda hizmet sağlayıcılar bu imkana da sahip olacak ve kendi müşterileri datalarına veya bu platformunda çıkış noktası olan “izin yönetim paneli” üzerinden elde edecekleri izinli datalara sms veya e-posta gönderebilecek ve hatta kampanyalar oluşturup yayınlayabilecekler.

Birçok meslek sahibi hizmet üreten kişi bu platform sayesinde tek web ara yüzünden hem müşteri edinebilecek hem ürün ve hizmetleri için kampanyalar oluşturabilecek, hem ihtiyacı var ise KVKK panelini kullanacak ki dilerse danışmanlıkta alabilir, ayrıca CRM modülü yakında devreye girdiğinde isterse onu da kullanabilecek ama en önemli nokta aynı anda tüm müşterilerine sms ve e-posta gönderebilecekler. Bu kesinlikle piyasanın ihtiyaç duyduğu bir web ortam olduğunu açık yüreklilikle söyleyebilirim.

Mutlaka platformu ziyaret edin ve inceleyin. Ücretsiz üyelik fırsatını da kaçırmayın.

Yorumlar